Kerstconcert Christoff & Scaletta

Kerstconcert Christoff & Scaletta

Op 23/12/2017 komen Christoff en Scaletta (het kinderkoor van Scala) opnieuw naar Koksijde voor een adembenemend kerstconcert.
Dit concert gaat door in de O.L.V. Ter Duinenkerk te Koksijde.

Prijs tickets : 

  • € 36,00 : Genummerde zitplaats categorie 2
  • € 41,00 : Genummerde zitplaats categorie 1
  • € 65,00 : Goldenseats met receptie

De receptie, die inbegrepen is in de Goldenseats tickets, gaat door onmiddellijk NA het concert in het Casino van Koksijde.

Inclusief : 

  • 2 consumpties : keuze uit glaasje cava of wijn, bier of frisdrank
  • 3 belegde receptiebroodjes
  • Tafelsnacks
  • Minigebakje
We organiseren dit kerstconcert ism Concertevents.

We steunen dit jaar graag de organisatie "Yes we care for kids" (meer info : zie hieronder).

Voor Christoff is Kerstmis één van de belangrijkste momenten van het jaar. Hij hecht enorm veel belang aan Kerstmis en heel de familie doet mee. 

“Kerst is een heel belangrijke feestdag voor mij,” zegt Christoff.  “Elk jaar wordt Kerstmis bij mij thuis gevierd. En dan spaar ik kosten noch moeite. Ik vind het zalig om kerst te vieren met alleen maar mensen die je graag ziet. En die sprookjesachtige sfeer! Ja, wat Disneyachtig. Dàt is de sfeer die ik in mijn huis tracht te creëren. Een rode loper voor de deur voor de gasten, overal kaarsjes, een mooie boom,...”

Het kerstconcert is een échte aanrader voor wie zich helemaal wil onderdompelen in de magische, warme sfeer van de kerstdagen!


Meer info betreffende de keuze van het goede doel "Yes we care for kids" :

“Yes we care for kids” is een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde weeskinderen in Mombasa, Kenia.
Dit goede doel werd opgericht door Catherine Meuleman en zet zich in voor de opvang en opleiding van deze weeskinderen.

Catherine Meuleman trok enkele jaren terug met een vriendin naar Kenia, waar naast de obligate uitstappen en bezoekjes ook een bezoek aan een weeshuis op het programma stond.
Een ontmoeting met Béatrice, een weesmeisje van 11, zou haar leven veranderen. “Ik hoop dat ik ooit nog iemand vind die om me geeft. Iemand die ik mama mag noemen”, vertelde het kind.
De woorden bleven zinderen en Catherine keerde ’s anderendaags terug naar het weeshuis. Ook bij het meisje was de ontmoeting blijven naklinken. Ze had Catherine een brief geschreven. “Mag ik jou mama noemen?”, stond erin.

Vandaag woont Béatrice nog steeds in Kenia. Ze studeert er en helpt er in het weesthuis. Ze noemt Catherine intussen mama. Catherine steunde het weeshuis aanvankelijk financieel. Gaandeweg werd duidelijk dat een materiële, praktische steun zoveel effectiever was. Dat dit zoveel meer hulp bood aan velen. Vanuit die vaststelling groeide het besef dat er meer nodig is. Catherine richtte de vzw Yes, We Care For Kids op. Daarmee wil ze een volgende stap zetten : het bouwen van een nieuw, onafhankelijk weeshuis om weeskinderen te steunen in hun opvoeding, opleiding en hun groei, zodat ze vroeg of laat zelf hun broodje kunnen bakken. 

evenement eigenschappen

Startdatum 23/12/2017 20:00
Prijs per persoon Vanaf € 36
Locatie O.L.V. Ter Duinenkerk Koksijde

Wij accepteren geen inschrijvingen meer