André Hazes Jr : Met ambi-OGH-bus naar A'en

André Hazes Jr : Met ambi-OGH-bus naar A'en

GA MEE met onze leuke ambi-OGH-bus naar het eerste grote solo concert van André Hazes Jr in België!

Inbegrepen in de ticketprijs van € 65 :
- Ticket (staanplaats cat. 2) voor het optreden in de Lotto Arena
- Busreis vanaf OGH Varsenare (heen&terug)

Opstapplaats : Oud Gemeentehuis Varsenare om 17u
Optreden : Lotto Arena Antwerpen om 20u
Retour : Na het optreden tot Oud Gemeentehuis Varsenare 

Nice afterparty met Hazes-muziek @ OGH Varsenare !!

André Hazes wordt door België omarmd. Wanneer ‘Leef’ klinkt, wordt het glas geheven en de daad bij het woord gevoegd. Haal net als André Hazes alles uit het leven en kom op 10 november feesten in de Lotto Arena in Antwerpen! Beleef samen met vrienden, familie, collega’s een onvergetelijke avond uit!

André Hazes was slechts tien jaar toen hij op 27 september 2004 met pakkende woorden afscheid nam van zijn illustere vader en een bomvolle Amsterdam ArenA muisstil kreeg tijdens diens indrukwekkende uitvaartplechtigheid. In 2007 scoorde hij als 13-jarige zijn eerste hit met ‘Bedankt Mijn Vriend’, een postuum duet met zijn vader. In 2014 bracht hij zijn eerste soloalbum ‘Mijn Beste Vriend’ uit. Vervolgens was hij als jurylid te zien in het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen, een zoektocht naar Nederlandstalig zangtalent. De grote doorbraak in Nederland volgde toen André Hazes het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ vertolkte voor het tv-programma ‘De Beste Zangers’. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan 6 miljoen views op YouTube.

André Hazes bracht als voorloper van zijn tweede album ‘Leef’ de gelijknamige single uit. Het liedje werd een gigantische hit in Nederland én Vlaanderen. André is ook vaste artiest bij de concertreeksen Holland Zingt Hazes en die doortochten gaven hem meteen het nodige vertrouwen voor zijn twee uitverkochte soloconcerten in het AFASLive in Amsterdam. Deze waren begin januari 2017 in mum van tijd uitverkocht. In oktober 2017 volgden twee nog grootser opgezette concerten in Rotterdam Ahoy en ook die shows zaten bomvol. Dit jaar staat André maar liefst drie keer in Rotterdam Ahoy.

Na jarenlang succesvol timmeren aan zijn eigen muzikale verhaal maakt André Hazes zich nu ook op voor zijn eerste grote soloconcert in Vlaanderen, op zaterdag 10 november 2018 in de Lotto Arena.

evenement eigenschappen

Startdatum 10/11/2018 17:00
Einddatum 10/11/2018 23:55
Prijs per persoon € 65
Locatie Lotto Arena Antwerpen